ESPECIALISTES EN L’ESTUDI I GESTIÓ DE SÒLS I AIGÜES SUBTERRÀNIES

Transformem el potencial del subsòl en progrés

Algunos de nuestros clientes:

Conèixer el subsòl, la seva composició i el seu comportament és la base per predir la seva resposta a les nostres accions.

El subsòl és la part oculta sobre la que construïm, la que alberga gran part de l’aigua dolça de la que disposem per beure i els minerals que usem per viure.

El coneixement del subsòl ha generat grans avenços en el desenvolupament de la humanitat, des de la mineria o els pous d’abastiment fins a les grans infraestructures subterrànies, l’ús de la geotèrmia com a font d’energia o l’emmagatzematge de substàncies contaminants com el CO2. No obstant això, de manera paral·lela a aquests progressos, hi ha hagut errors en els càlculs predictius o en la seva gestió que han provocat nombroses catàstrofes (esfondraments, inundacions, contaminacions massives d’aqüífers…).

I és que el subsòl és un recurs natural complexe i essencial per al nostre progrés i per això, demana una especialització en cada una de les seves vessants.
Per això a Envorosoil hem usat els nostres coneixements en geologia, hidrogeologia, enginyeria minera i ambiental per especialitzar-nos en:

  • Rebaixament del nivell freàtic per a obres.
  • Diagnòstic i descontaminació de sòls i aigües subterrànies.

En Envirosoil te ofrecemos una especialización acompañada de:

Agilitat

Perquè simplifiques totes les teves tasques de contractació, coordinació i supervisió, ja que al realitzar projectes clau en pany, totes les tasques queden sota la responsabilitat d’un sol equip professional, el nostre.  Una forma de treballar que, en definitiva, et fa estalviar temps de gestió i de coordinació.

Validesa davant l'adminitració

Som una empresa acreditada per ENAC com a entitat d’inspecció de sòls i aigües subterrànies associades conforme a la UNE-EN ISO/IEC 17020:2012.

Assesorament

Te orientamos acerca de las gestiones y trámites que son necesarios en los proyectos que realizamos y, si lo deseas, te acompañamos a las reuniones que mantengas con la Administración u otros organismos.

Especialización

Forjada al llarg dels més de vint anys d’experiència del nostre equip i que ens permet actuar amb precisió en cada una de les ofertes, estudis i obres que duem a terme.

Millora contínua, seguretat i eficiència

Un compromís recolzat pel nostre sistema de gestió de qualitat i medi ambient certificat conforme les normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Una especialització que proporciona solucions als diferents sectors industrials

Les nostres solucions en quant a la gestió de sòls i aigües subterrànies són vàlides a tots els sectors industrials, pel què donem servei per exemple a àrees com Gas/Oil, Immobiliària, Mineria, Obra Civil, Grans Superfícies, Residus i Indústria.

Com treballem?

1. Contacta’ns i explica’ns el que necessites

2. Estudiem el teu cas i si et podem ajudar, et fem arribar una oferta detallada de totes les actuacions que necessites i t’expliquem tot el procés de treball.

3. Si decideixes treballar amb nosaltres i es tracta d’un procés clau en pany, ens encarreguem des del disseny incicial fins a l’execució i tancament. Així tu pots dedicar els teus esforços a altres tasques que no siguin la de coordinar diverses empreses subcontractades.

4. Durant el procés ets informat de manera puntual de totes les actuacions que duem a terme i comptes amb el nostre assessorament i acompanyament.

Envirosoil: especialització, passió i precisió a través de projectes clau en pany.