ESTUDIEM I GESTIONEM LES AGÜES EN OBRES PROJECTADES PER SOTA DEL NIVELL FREÀTIC O AMB PROBLEMES D’ESTABILITAT DEL TERRENY

Rebaixem las agües subterrànies fins la quota que necessitis i durant el temps que necessitis:

per a que l’aigua no interfereixi a la teva obra

Algunos de nuestros clientes:

Els correctes estudi i gestió de les aigües subterrànies és una de les claus per l’èxit de qualsevol obra.

Segur que no és la primera vegada que un problema amb la gestió de les aigües subterrànies ha provocat que hagis de dir adéu al pla inicial obra, amb el què això suposa en quant a temps i diners.

Envirosoil t’ofereix un ventall de serveis enfocats a evitar que l’aigua no alenteixi ni dificulti el correcte desenvolupament de la teva obra:

 

Rebaixament del nivell freàtic (dewatering) clau en pany: Estudi, disseny, execució, manteniment i desmuntatge, incloent la tramitació dels permisos associats a la gestió de les aigües subterrànies.

Durant l’execució d’aquestes obres usem, en funció de les seves característiques i de l’emplaçament, les següents tècniques:

 • Pous profunds
 • Pous de gran diàmetre
 • Well point
 • Drenatges radials

I tota una sèrie d’estudis complementaris que pots necessitar per al correcte disseny de la teva obra:

 • Estudis hidrogeològics
 • Aforaments.
 • Simulacions matemàtiques i modelitzacions del flux subterrani.
 • Sistemes de captació d’aigua subterrània per a l’abastiment.
 • Sistemes d’alleujament de tensions del terreny.
 • Diagnòstic i control de filtracions al terreny i en estructures de contenció com talussos, cossos de preses, basses, dipòsits d’emmagatzemament de residus, recintes apantallats, etc.
 • Anàlisi de l’estabilitat del terreny i d’estructures de contenció del sòl o residus com dics, talussos i terraplens.
 • A més d’avaluació de recursos i reserves d’aigües subterrànies i la seva gestió.

Amb Envirosoil, a la vegada que delegues la gestió de les aigües subterrànies de la teva obra, aconsegueixes:

Comoditat

Una obra més fàcil de gestionar perquè al oferir-te un projecte clau en pany, evites l’esforç que comporta el fet d’haver de coordinar i controlar diverses empreses subcontractades per dur a terme cada partida d’obra.

Tranquil-litat

Evita ensurts i demores innecessàries com que un paper et pugui paralitzar la obra: ens encarreguem dels permisos administratius associats a la gestió de les aigües subterrànies. Coneixem la legislació i sabem quins requisits has de complir.

Adaptació a termini

Minimitza les probabilitats de demores a la teva obra perquè el nostre coneixement i la nostra experiència ens permeten reaccionar de forma àgil davant els imprevistos.

Assessorament

Perquè tens un equip d’ingeniers, geòlegs i hidrogeòlegs que t’orienten en quant a les millors opcions d’actuació davant les diferents situacions que es puguin presentar mentre duri la obra.

T’ho expliquem amb paraules, t’ho ensenyem amb imatges:

Necessites més informació tècnica??

En Envirosoil nos gusta compartir nuestro conocimiento y experiencia: aquí te dejamos una serie de descargables que hemos elaborado pensando que pueden resultarte útiles:
Necessites alguna cosa més? Ja saps que ens pots contactar, estarem encantats d’ajudar-te.