HEM DE CONÈIXER, TENIR CURA I PROTEGIR EL SUBSÒL PER PODER-HI VIURE A SOBRE

 Potser sigui un dels recursos naturals més complexes amb els què es pot treballar: allotja al seu interior aire, aigua, minerals i bacteris, cosa que provoca innumerables reaccions físiques, químiques i biològiques difícils de preveure i tot això en un entorn de complexa accessibilitat.

I potser que sigui això, justament això, el que provoca que ens atregui tant.  

I és precisament aquesta conjunció de perspectives, unida a la passió per la nostra feina, que fa únic el nostre equip a Envirosoil.

Dit això i perquè no, la nostra història:

Envirosoil, una empresa que va néixer en plena crisi i sobre una bicicleta

És curiós però va ser així. Els meus companys i jo, quan corria el 2013, vam veure com la nostra empresa, aquella en la qual vam treballar durant tants anys, tancava les seves portes.

I Quan reps notícies així, necessites reflexionar.

Així que el mateix dia de l’anunci vaig agafar la meva bicicleta però sense tornar a casa directament. Em vaig posar a divagar mentre em perdia pels carrers de Madrid. I va ser llavors quan ella va aparèixer primer de forma tímida. La vaig observar amb curiositat i certa il·lusió, tot i que en aquells moments creia que no podria arribar a ser res més del que ja era, una idea.

A veure, teníem el coneixement, sabíem treballar en equip o millor dit, érem un equip, coneixíem als clients i llavors… per què no? Per què no intentar-ho pel nostre compte?

L’endemà vaig compartir amb els meus companys aquesta tñimida idea creient que ni tan sols se la prendrien amb seriositat, però no va ser així.

Van dir que sí. I aquest sí va portar moltes conseqüències.

Va tenir el poder d’afegir un nou títol al de companys i amics: el de socis.

I va permetre que naixés Envirosoil, una enginyeria o potser hauria de dir un equip, que continua vivint el seu projecte amb l amateixa passió del primer dia.

 

A Envirosoil treballem per donar-te les solucions més adients, perquè només d’aquesta manera aconseguirem ser el negoci de referència que un dia ens vam imaginar:

un negoci que millora la qualitat de vida dels nostres clients i del nostre equip alhora que contribueix al desenvolupament sostenible del nostre entorn.

I tot això ho fem recolzant-nos en uns valors comuns que utilitzem com a brúixola al nostre dia a dia:

  • Passió: Estimem el que fem i lluitem dia a dia per millorar la nostra oferta, estem profundament compromesos amb tots els projectes que realitzem. La vida és massa curta com per no estimar el que fem.
  • Orientació al client: el que fem, ho pel client i només pel client.
  • Responsabilitat: actuem amb responsabilitat social i amb el medi ambient a cara descoberta davant els nostres socis, empleats, proveïdors i clients.

I és que, darrere les fórmules, càlculs, plànols… etc. que ens acompanyen a diari, hi ha una part que no s’expressa en números però que també suma i molt. Aquí et mostrem els nostres pilars i el nostre nord:

VISIÓ

VALORS

POLÍTICA

CERTIFICATS

Ara que ens coneixes una mica més, entendràs perquè ens considerem una enginyeria propera, responsable però també apassionada.

Treballem junts?